Start player for Always Elvis Radio

Nyhed oprettet d. 24-04-2012 11:00:00

Priscilla Presley Gudmor på fredagBookmark and Share

Priscilla Presley er udnævnt til Gudmor for The Great American Steamboat Companys "American Queen"

The Great American Steamboat Company har udnævnt Priscilla Presley til Gudmor for dampskibet "American Queen". Presley vil navngive skibet ved en dåbsceremoni ved Beale Street ankomsten på fredag - den 27. april. Highlights ved festlighederne inkluderer optræden af lokale kunstnere, en flaske champagne der vil blive smadret mod bagstavnen og lyden af The American Queen Calliope, når skibet sejler afsted op af Mississippi floden.

The Great American Steamboat Company har også indgået et eksklusivt partnerskab med Elvis Presley Enterprises der præsenterer den første Elvis Cruise på "American Queen" fra Memphis til New Orleans i december i år.

Priscilla Presley er datter af en Air Force officer, og gik på high school i Tyskland da hun mødte sin kommende mand Elvis Presley. I 1979 blev hun co-executor for The Presley Estate, og drev det til en organisation bestående af The Graceland Mansion.

Presley er også ambassadør for "The Dream Foundation", hvor hun hjælper syge voksne med at udleve deres drømme. Organisationen er den eneste af slagsen der arbejder med voksne, og som hjælper den syges venner og familie med at skabe vedvarende minder. Priscilla har også tilsluttet sig Hollywood-kendte i kampen mod overmedicinering af børn. Hun er også en fortaler for "Citizen’s Commission on Human Rights" og procentdele af alle køb på PriscillaPresley.com bliver doneret til at støtte disse fremragende formål.

 

Kilde: travel agent central